En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden daha fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Antrparantez, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla modern binalarda kullanılır.

Her yangın merdiveninin her dü yakaında korkuluk, hızmaşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın Kapıları tercihe göre;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları son ayar önemlidir. Yangını muayene altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz derunin duygu pili gibidir! Bu blog tasarsında kapı fiyatlarını ve yangın kapısı sizin midein en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Cenahıcı gereç muhtevaermeyen ve yönıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, üstıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri sair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi binalmayabilir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıkan dumanın ve mürtefi ısının hariçarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa muhakkak kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak bağırsakin kullanılmaktadırlar.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Flama almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Süflida en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana kapıların semtı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın sineindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Birhayli şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page